Jouw handen en nagels verdienen het beste; voor mooie en verzorgde nagels ben je bij K-life bij het juiste adres. K-life staat voor Korean beauty & lifestyle en heeft een eigen knusse en moderne nagelstudio aan huis.

Je kunt terecht voor manicure behandelingen en GelColor behandelingen. De gellak en normale lak zijn van het merk OPI. OPI nagellakken staan bekend om hun geweldige glans, fashionable kleuren en iconische namen. Ze bevatten veel kleurpigmenten en blijven lang zitten.OPI onderscheidt zich vooral door de uitgebreide kleurencollectie en de hoge kwaliteit van de producten. De nagellakken bevatten geen DBP, tolueen of formaldehyde.

Bij K-life heb je gegarandeerd een heerlijk luxe verwenmoment voor jezelf en ga je naar huis met prachtige nagels.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je bellen of whatsappen op 06-40251663. Neem ook eens een kijkje op de website www.k-life.nl voor Korean beauty producten.

Graag tot ziens bij K-life!

QUICK POLISH

Lakken van de nagels met normale nagellak. Heb je nog lak op, die halen we er uiteraard af.

Heb je gelcolor op? Dan wordt dit eerst via een soak off behandeling verwijderd of koop een soak off kit en doe dit zelf thuis.

BASIC MANICURE

Vijlen, buffing, nagelriem trimming, verzorging en kies een mooi kleurtje uit met normale lak of gellak.

Deze behandeling duurt circa 45 minuten.

SPOILED MANICURE

Vijlen, buffing, nagelriem trimming, handmassage en een heerlijke scrub. Kies een mooi kleurtje uit met normale lak of gellak.

Deze behandeling duurt circa 1 uur.

SOAK OFF GELLAK

Verwijderen gellak, vijlen en verzorging. Wil je de gellak zelf verwijderen? Shop dan een soak off kit.