안녕하세요 K-lovers!

Welkom op mijn website K-Life! K-Life staat voor Korean beauty en lifestyle en gaat over mijn passie voor alles wat met Korea te maken heeft. De liefde voor Korea komt voor een deel uit mijn achtergrond; dochter van een Nederlandse vader en Koreaanse moeder. Al jaren ben ik fan van K-Pop bands en K-drama series en tijdens een geweldige vakantie in Zuid-Korea, Seoul maakte ik kennis met het heerlijke Koreaanse eten (K-food) en natuurlijk de K-beauty!

De 10 stappen routine van de Korean beauty trend heeft mij enorm geïnspireerd en sluit ook heel goed aan bij mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste. De kennis en ervaring die ik hiermee opdoe deel ik graag via K-life. Binnenkort opent mijn nagelstudio K-Life en kun je alle online artikelen ook in het echt zien.

De eerste K-beauty artikelen staan online en deze collectie wordt steeds weer aangevuld. Ook komen hier de heerlijkste Koreaanse recepten en post ik updates over de nieuwste K-pop bands en K-drama series. Verder houd ik van tekenen (BTS!) en haak ik graag schattige Koreaanse Line Friends poppetjes.

Dus ben jij ook een K-lover? Dan zie ik je graag bij K-life!

Groetjes,

Sanne